روغن ولک (قسمت۲)

روغن ولک (قسمت۲):

📌 بعد از رقیق نمودن و پاشش روغن ولک به درختان به سبب پارافین استاندارد بایستی روی تنه درختان مثل روغن جلا درخشنده شده و این حالت چندین روز پایداری داشته باشد. این باغات از چندین کیلومتر بخوبی قابل تشخیص هستند!
اگر بعد از پاشش نتوانید بین درختان سمپاشی شده با نشده فرقی قایل شوید روغن ولک بی کیفیت میباشد.

توجه: روغن ولک های پایه گازوئیلی با اینکه بر عامل هدف بی تاثیرند در چندین سال موجب پیری سریع و خشک شدن درختان میشوند!

📌روغن ولک بصورت مایع غلیظ و به رنگ کرم کم رنگ تا پر رنگ ( بسته به نوع پارافین) میباشد. روغن ولک های بی کیفیتی که حاوی امولسیوفایر مناسب نباشند در گالن ته نشین میشوند.( مایع وجامد از هم جدا میشوند) بایستی حالتی یکدست و هم زده داشته باشد.

📌روغن ولک قابلیت اختلاط با بسیاری از آفتکشها را دارد ولی با قارچکش کاپتان، سموم گوگردی مثل سولفور، آبامکتین، نبایستی اختلاط شود.
درصورت نیاز اختلاط سموم حشره کشهای نفوذی و تخم کش ها توصیه میشود.
از قارچکشها نیز میتوان بردوفیکس ترکیب ومصرف نمود.

📌از کاربرد دیگر روغن ولک برای تامین نیاز سرمایی درختان پسته (۳۰ تا۴۰ در هزار) است ونیز برخی قارچها از جمله سفیدک سطحی در “انگور”و نیز در برخی موارد افزایش دوره خواب درخت اگر قبل از بیدار شدن مصرف شود!
هر چند که بیداری درختان اگر با بادهای گرم در بهار همراه شود این مصرف بی تاثیر است.

📌میزان مصرف روغن ولک در باغات بین ۱/۵ تا دو درصد میباشد. بیشتر از این مقدار تا ۴ درصد در زمستان هیچ آثار سویی نداشته است
جهت تهیه محلول سمپاشی نیز ابتدا روغن را در مقداری آب ( ترجیحا ولرم) حل کرده بعدا داخل تانکر سمپاشی که تا نصف آب دارد اضافه شود.

رودهن، گلاهک، بعد از زرران، مزرعه دکتر همایون
آدرس دفتر: دماوند، گیلاوند، جنب اداره منابع طبیعی، داخل محوطه منابع طبیعی، نهالستان پایه رویشی دماوند | مدیر فروش : ۰۹۱۹۳۲۵۹۱۹۷ مسئول فروش
تلفن مدیریت : ۰۹۱۲۶۰۷۴۹۰۵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *