میوه های گرم مزاج و میوه های سرد مزاج را بهتر بشناسید
میوه ها از مهمترین و پر خواص ترین نوع خوراکی ها به شمار می آید و از فواید بی شماری برخوردارند. شناخت خواص میوه ها کمک زیادی در تقویت سیستم عملکرد بدن و سلامت ما دارد. شناخت انواع میوه های چربی سوز، میوه های دیابتی ها و… اهمیت خود را ثابت کرده است. همینطور میوه های گرم مزاج و سرد مزاج را نیز باید بشناسیم و در خوردن آنها حد اعتدال را رعایت نمایید. برای آشنایی با طبع میوه ها در ادامه همراه ما باشید.
میوه های گرم مزاج و سرد مزاج را بشناسید:
میوه ها بر اساس طبیعتشان به دسته های زیر تقسیم بندی می شوند:
ازگیل: سرد و خشک
آلبالو: سرد و خشک
انار ترش: سرد و خشک
بالنگ: سرد و خشک
آلو و آلوچه: سرد و تر
انار شیرین: سرد و تر
آناناس: گرم و تر
انبه: گرم و خشک
انجیر تازه: گرم و تر
انجیر خشک: گرم و تر
انگور: گرم و تر
به: گرم و خشک
پرتقال: سرد و تر
تمر هندی: سرد و خشک
خرما: گرم و تر
دارابی: سرد و تر
زالزالک: سرد و خشک
زردآلو: سرد و تر
زرشک: سرد و خشک
ذغال اخته: سرد و خشک
زیتون: گرم و خشک
سنجد: سرد و خشک
غوره: سرد و خشک
شلیل: سرد و تر
قیسی: گرم و تر
شفتالو: سرد و تر
کُنار: سرد و خشک
کیوی: سرد و تر
گریپ فروت: سرد و خشک
لیمو شیرین: سرد و تر
لیمو عمانی: سرد و خشک
موز: گرم و تر
گلابی: گرم و تر
گیلاس: گرم و تر
مَویز: گرم و تر
نارگیل: گرم و خشک
هلو: سرد و تر
نارنج: سرد و خشک
بادام کاغذی: گرم و خشک
در هر فصلی سعی داشته باشید که از میوه های مناسب همان فصل تناول نمایید. میوه های نوبرانه هر فصلی مناسب با آب و هوای همان فصل است و از لحاظ طبیعی برای سلامت بدن مفید و مهم می باشد.